Wat is de oorzaak dat wij mensen onze dromen niet bereiken

We zijn geprogrammeerd!

In deze blog wil ik je informeren wat de oorzaak ik waarom we onze dromen niet bereiken. Iedereen heeft dromen in zijn leven. Jij wilt misschien 5000 euro meer geld verdienen per maand of je wilt graag die mooie villa kopen van 3 miljoen die je hebt gezien.

Bij veel dromen ga je gelijk denken of ze haalbaar zijn of niet volgens jouw geloofssysteem. Zijn ze volgens jouw geloofssysteem niet haalbaar, dan doe je er verder niets mee. Je droom blijft een droom omdat jij gelooft dat je het nooit zult bereiken.

persoon met denkwolk. Wat is de oorzaak dat wij mensen onze dromen niet bereiken

Wat moet je dan doen om die dromen wel te kunnen realiseren?

Je geloofssysteem een upgrade geven. Als jij denkt bijvoorbeeld dat je niet meer per maand kan verdienen als 2000 euro dan moet je dit gaan aanpassen. Je moet dan gaan denken dat je wel 5000 euro kunt verdienen.

Wat er gebeurt als je dat gaat denken, is dat je innerlijke stemmetje gaat zeggen dat dit niet kan. Om nu je geloofssysteem te upgraden en dat innerlijke stemmetje dat zegt “kan niet” te stoppen, heb je een goed programma nodig dat je kan helpen.

Mijn verhaal

Ik wilde in mijn leven altijd al meer geld, een groter huis, een betere levensstijl en een eigen camper. Een camper om mee rond te trekken in Amerika. Ik liep tegen dat geloofssysteem (programmering) aan dan aangaf dat ik dat nooit zou kunnen krijgen.

Mijn innerlijke stemmetje vertelde mij dat dit niet voor mij was weggelegd. Als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje. Echter mijn dromen waren zo sterk dat ik op zoek gegaan ben hoe ik die dromen we kan bereiken.

6 minutes to success

6 minutes to succes. Wat is de oorzaak dat wij mensen onze dromen niet bereiken

Ik heb het programma “6 minutes to success” ontdekt van Bob Proctor op internet. In dit programma krijg je iedere dag en korte video van Bob met daarin een boodschap. Deze boodschappen gaan je denken veranderen van “kan niet” naar “kan wel”.

Ik luister iedere dag naar de video boodschap van Bob en breng dat in de praktijk. Het heeft mijn leven compleet veranderd. Ik heb al dromen bereikt waar ik eerder van dacht “dat ga ik nooit bereiken”. Wat je doet met “6 minutes to success” is je oude gelimiteerde denkpatroon vervangen door een denkpatroon waar je groter denkt.

Wil je in je leven je dromen waarmaken dan kan ik je dit programma van harte aanraden. Als je gaat toepassen in de praktijk wat Bob je leert dan ga je in een zeer korte periode al resultaten behalen. Je kunt je dromen bereiken en waarmaken! Als ik dit kan dan kun jij dit ook!

Voorbeeld van de tekst van een "6 minutes to success" video van Bob Proctor

Where To Begin

Hello there and welcome it’s Bob Proctor with your first Six Minutes of Success Video. Just think just six minutes a day and it has the potential to change your whole life. Change your income, change your relationships, change how you feel about yourself. That’s a pretty big promise isn’t it? But it’s a promise that we can deliver, as I have studied this for over 50 years. And I know that you and I are creatures of habit. And when we get up in the morning and we just motor into behavioral pattern and we do much the same every day. Six Minutes to Success is designed to stop you right in your tracks. And get you to think of one idea that you could use today that would improve the quality of your life that will really serve you well.

Heeft het eerste stuk van video 1 je al aan het denken gezet?

Je kunt je dromen bereiken, start vandaag nog met het programma “6 minutes to success” van Bob Proctor.

Klik op de foto om “6 minutes to success” te bestellen.