Training “formule voor financiële vrijheid”!

financiële vrijheid. Bob Proctor 5-dagen training “formule voor financiële vrijheid” samenvatting!

Onderwerpen 5-daagse training financiële vrijheid

Hi, leuk je te zien op mijn blog. In de vorige blog vertelde ik je dat Bob Proctor op 11 januari een gratis seminar van 5 dagen zou geven met als uitgangspunt de formule voor financiële vrijheid. Ik heb de training van Bob elke dag gevolgd en wil je een indruk geven van welke onderwerpen Bob behandelde en wat ik van deze training heb geleerd. Eerst geef ik je een overzicht van elke dag met het specifieke onderwerp voor die dag.

Overzicht onderwerpen over de 5-daagse training voor financiële vrijheid

Dag 1: Geld
Dag 2: Attitude
Dag 3: Zelfbeeld
Dag 4: Besluit nemen
Dag 5: Vraag & Antwoord met Bob

Dag 1 Geld

De eerste dag zijn we begonnen met het onderwerp “geld”. Bob sprak in deze sessie over de wet op compensatie. Deze wet stelt dat je een vergoeding krijgt voor de service die je levert op basis van de behoefte die er is voor jouw service, je vermogen om het te doen en de moeilijkheid die er is om jou te vervangen.

Je moet gaan kijken naar je relatie met geld en gaan kijken naar wat je wilt in je leven. Bob liet ons een lijst maken hoe ons leven er over zes maanden uit zou moeten zien. We moesten het in de tegenwoordige tijd schrijven, te beginnen met: ik ben nu zo blij en dankbaar dat …….

Het was een heel krachtige oefening die je echt aan het denken zet over wat je wilt. Bob vertelde ons ook dat we zijn boek “Je bent rijk geboren” moesten lezen. Klik HIER om het boek te downloaden.

Dag 2 Attitude / instelling

In dag 2 vertelde Bob over instelling/attitude. Je instelling/attitude is de samenstelling van je gedachten, gevoelens en handelingen. Je gedachten, gevoelens en handelingen bepalen hoeveel geld je verdient. Als je niet het geld verdient dat je wilt, stel jezelf dan 2 vragen.

1. Wat is de houding/instelling waarmee je momenteel opereert?
2. Met welke houding/instelling moet ik werken om een ​sprong voorwaarts te maken naar financiële vrijheid?

Als oefening liet Bob ons 3 keer per dag naar Earl Nightingale’s ‘het toverwoord’ luisteren. Klik HIER om naar “het toverwoord” te luisteren.

Dag 3 Zelfbeeld

zelfbeeld. Bob Proctor 5-dagen training “formule voor financiële vrijheid” samenvatting!

Dag 3, Bob sprak over zelfbeeld. We moesten onszelf de volgende 3 vragen stellen.

  1. Welke invloed heeft het zelfbeeld op mijn leven?
  2. Hoe wordt een zelfbeeld gevormd?
  3. Hoe verandert een zelfbeeld?

Hij gaf uitleg hoe onze geest werkt. We hebben een bewuste geest en een onderbewustzijn. Onze bewuste geest kan dingen accepteren of afwijzen, het onderbewustzijn kan dit niet en moet elk idee accepteren. Het onderbewustzijn kan het verschil niet zien of iets echt is of ingebeeld. Je zelfbeeld wordt gemaakt door je omgeving.

Dat is waar het denkpatroon/geloof (paradigma) wordt gecreëerd dat in je onderbewustzijn verblijft. Je paradigma levert je resultaten op. Verander je paradigma en je resultaten zullen veranderen. Verander je zelfbeeld en je paradigma en je resultaten zullen veranderen.

Onze oefening voor vandaag was om de gewoontes op te schrijven die niet in overeenstemming zijn met wat we willen, en vervolgens het papier te vernietigen en op een ander stuk papier de gewoonten te schrijven die we nodig hebben om het leven te creëren dat we willen.

Dag 4 Besluit nemen

Op dag 4 was het onderwerp een besluit nemen. Als je je leven wilt veranderen, moet je een vastberaden beslissing nemen en doen wat nodig is. Als je geen beslissing neemt, verandert er niets. Bob gaf ons de opdracht om zijn artikel over besluit 3 keer te lezen. Lees het artikel over besluiten nemen HIER.

Dag 5 Vraag & Antwoord met Bob

vraag en antwoord. Bob Proctor 5-dagen training “formule voor financiële vrijheid” samenvatting!

De laatste dag, dag 5, deed Bob een Vraag & Antwoord sessie, die erg krachtig was. De opdracht die we kregen voor dag 5 was om je doel op te schrijven, 50 keer in de tegenwoordige tijd, te beginnen met “Ik ben zo blij en dankbaar nu” …

Bob gaf ons het programma ‘het beeld van de winnaar’ gratis om naar te luisteren.

Persoonlijke ervaring van de training

duim. Bob Proctor 5-dagen training “formule voor financiële vrijheid” samenvatting!

Het was een geweldige week en het gaf me een groter bewustzijn en mijn denken werd groter. Ik weet nu wat ik moet doen om mijn doelen te bereiken. Het is geweldig om dit materiaal aan andere mensen te onderwijzen en dat is wat ik ga doen.

Wat als je het gevoel hebt dat je vastzit in het leven en je wilt meer? Ik ben daar geweest. Als je verlangen sterk is en je wilt een verandering, dan zal je een toegewijde beslissing nemen en in je kracht stappen net zoals ik doe en je leven veranderen. Ik heb een groot gewaagd doel gemaakt na het volgen van de 5-daagse les van Bob.

Ik wil mensen helpen die vastlopen en een verandering in hun leven willen aanbrengen. Ik ben van plan om mensen te helpen zodat zij ook hun dromen kunnen bereiken. Connect met mij op facebook en instagram en volg mij op mijn reis. In de volgende blog zal ik je meer details geven van mijn gewaagde doel en actiestappen die ik ga nemen om mijn doelen te bereiken.

ps: Vergeet niet het gratis boek te downloaden, “De Kracht van je Denken”. Download het boek HIER

Be great
Loret 🙂